4 Elements: Tom Roman, Anthony Pappa!

V aktuálny piatkový večer sa na vlnách Rádia FM opäť rozoznejú vibrácie elektronickej tanečnej hudby. V prvej hodine to budú predovšetkým jej tech housové zákutia. Predstavíme si aktuálne single od Marka Fanciulliho, Carla Lia, Dosem ale i špeciálny rework hitu od L.A. Style z rokov deväťdesiatych. V druhej hodine sa presunieme do Košíc spolu s našim hosťom, ktorým bude Tom Roman, ktorý pre vás namiešal aj skvelý hosťovský mix.

V mixovaní hudby budeme pokračovať aj v tretej hodine, prostredníctvom setu austrálskeho rodáka, ktorý však dlhodobo žije na britských ostrovoch. Anthony Pappa sa však pravidelne vracia na miesto „činu“. Záznam jeho live setu z klubu Chinese Laundry v Sydney je príjemným hudobným výletom s ktorým môžete zavàšiť piatkový večer v spoločnosti Rádia_FM!

Vaše sety v dåžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dåžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk.

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

Zdroj: 4 Elements
Publikoval: Redakcia GREGI.NET