4 Elements: Tocadisco, Gregor Tresher, Pole Folder!

V mrazivý piatkový večer vás budeme vo 4 Elements_FM zohrievať skvelými peckami z tanečného sveta. V aktuálnom týždni uviazli so svojimi svižnými beatmi v našich sieťach interpreti ako Tocadisco, Gregor Tresher, alebo John Aquaviva. A presne také má rád aj náš aktuálny hosť Slavo C. ktorý patrí medzi skúsených slovenských djských matadorov. Od Slava si následne naservírujeme aj rovnako energický guest mix.

V ostatnej hodine sa však uberieme presne opačným smerom. Je toho veľa čo sme medzi časom porozprávali o tom ako má vyzerať dobrý warm up set. A presne taký vám odohráme v ostatnej hodine 4 Elements. Fenomenálnu hudobnú prípravu, ktorú odpálil belgický Pole Folder, pred Johnom Digweedom vám odohráme až na prah nového dňa.

Vaše sety v dåžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dåžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk.

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

Zdroj: 4 Elements
Publikoval: Redakcia GREGI.NET