4 Elements: Riktam & Bansi, The Shapeshifters, Jesse Voorn, Luigi Rocca!

Počas piatkovej trojhodinovky plnej tanečnej hudby si odprezentujeme okrem iných aj single od Riktam & Bansi, The Shapeshifters, alebo Jesseho Voorna. Šikovný budú mať príjemnú príležitosť vyhrať voľný vstup na 4 Elements_FM Night do Bratislavského Subclubu.

V druhej hodine si predstavíme šikovného talianskeho producenta Luigi Roccu, ktorí s ďalšími dvoma top producentami vlastnia 3 vydavateľstvá. Ich podmanivý housový zvuk si budete mať šancu užiť počas hodinového promo setu namixovaného Luigim pre mesiac apríl.

V tretej hodine sa presunieme ešte južnejšie spolu so španielskym producentom Luisom Juniorom. Jeho live set z Argentínskeho klubu Bahrein, plný energických progressive rytmov vás odprevadí až na prah polnoci.

Vaše sety v dåžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dåžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk.

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

Zdroj: 4 Elements
Publikoval: Redakcia GREGI.NET