4 Elements: Oliver Huntemann, Guy J!

Príjemný večer v spoločnosti tanečnej hudby môžete stráviť počas piatkového večera opäť spolu s nami na vlnách Rádia_FM. V nadchádzajúcom vydaní vám okrem tanečných singlov rôznorodej chute, bude robiť spoločnosť aj exkluzívny hosť.

Rozhovor s nemeckým techno predátorom Oliverom Huntemannom o jeho štvrtom autorskom albume Paranoia, ale i mnohom inom vás bez pochýb osvieži nielen vedomosťami. K tomu pribalíme súťaž o ďalší lákavý vstup na Bonusz festival v Budapešti a taktiež na Synthesiu s Guy Jom v Bratislave. Izraelský progressive matador Guy J bude príjemnou spoločnosťou aj v následnom 30minútovom hosťovskom sete.

Mixovanú hodinovku trvajúcu do rovnej polnoci venujeme jednej z populárnych closing párties, ktoré sa konajú v závere letnej tanečnej sezóny v mnohých destináciách. Jej nemenej populárnym protagonistom bude britský Dj Sasha.

Vaše sety v dåžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dåžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk.

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

Zdroj: 4 Elements
Publikoval: Redakcia GREGI.NET