4 Elements: Jozef Minárik, Maceo Plex!

Predvečer začiatku víkendu máte opäť šancu stráviť spolu s Rádiom_FM a 4 Elements chvílami v spoločnosti príjemnej tanečnej hudby všakovakých chutí. Predstavíme vám zopár kúskov z nového albumu švédskeho majstra menom Pryda, ale aj remixy od Kaseyho Voorna či Wehbbu.

Slovenským hosťom prostredníctvom svojho promo setu bude možno nie všetkým známy Jozef Minárik. Zdanie však môže klamať a tento chalan má už za sebou nejednu odohratú párty o čom vás určite presvedčí aj úroveň jeho mixu. Súťaže chtivým sa premiérovo dostane možnosť vyhrať vstup na exkluzívny festival Heineken Balaton Sound, ktorý ako už názov napovedá, sa koná u našich južných susedov.

V ostatnej mixovanej hodinovke sa postará o vašu príjemnú predvíkendovú náladu dj, ktorý má už za sebou množstvo ako djských tak i producentských skúseností avšak až v ostatných rokoch zaznamenal vďaka svojmu alter egu Maceo Plex raketový štart.

Vaše sety v dåžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dåžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk.

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

Zdroj: 4 Elements
Publikoval: Redakcia GREGI.NET