4 Elements: Dj Dado, Gina Star!

V aktuálnom vydaní 4 Elements na Rádiu_FM mi bude potešením predstaviť opäť niekoľko skvelých songov, ktoré si do podtitulu môžu napísať „vyrobené na Slovensku“.

Tieto sa nachádzajú na vydavateľstvách UNT, Seta alebo Soluble Recordings, ktoré nám pravidelne posielajú kvalitné tanečné kúsky. Našim hosťom bude Dj Dado, ktorý sa radí k slovákom obývajúcim britské ostrovy a ktorý pre vás pripravil i prvý mixovaný set. Dnes potešíme aj súťaže chtivých, pretože budete mať možnosť vyhrať voľný vstup na párty Plus Mínus, ktorá sa odohrá za účasti mnohých zahraničných djských hviezd v Brnenskom Boby Centre.

Od 23. hodiny k nám zavíta dámska spoločnosť v podobe djky Gina Star a jej aktuálneho jarného promo mixu. Ak netušíte, kto táto djka je, stačí si iba naladiť Rádio_FM v pravý čas a určite sa to dozviete.

Vaše sety v dåžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dåžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk.

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

Zdroj: 4 Elements
Publikoval: Redakcia GREGI.NET