4 Elements: Crazibiza!

Ďalší septembrový začiatok víkendu vám opäť spestríme tým najlepším z viacerých žánrov elektronickej hudby čo uviazlo v našich sieťach. Premiérovo predstavíme v sete ako i v rozhovore Elishiu, ktorej djská dráha je ešte veľmi čerstvá avšak možno práve o to zanietenejšia.

Aj v tomto vydaní máme pre vás pripravenú súťaž o voľný vstup na atraktívnu párty. Tento krát sa môžete s nami vydať do Budapešti na jeden z najväčších indoorových eventov v strednej Európe Telekom Bonusz Festival! Bonusovým setom večera bude aj ochutnávkový set Michala Breetha s prímesou techno elementov.

K hudobnej širokospektrálnosti večera prispeje svojim aktuálnym promosetom niekoľko násobný účastník top predajnosti hudobných portálov – Crazibiza!

Vaše sety v dåžke minimálne 60 minút, vo všetkých tanečných žánroch (okrem techna & dnb) od vás čakáme na emailovej adrese online@slovakiapromotion.com spolu s krátkou biografiou. Podcast 4 Elements v kompletnej dåžke 3. hodín si môžete stiahnuť po prihlásení na stránke www.radiofm.sk.

To najlepšie osvieženie viacerých príchutí vám prostredníctvom 4 Elements prináša Sappe Aloe Vera.

Zdroj: 4 Elements
Publikoval: Redakcia GREGI.NET