3T – večer divadelnej improvizácie v stredu 16. januára v Nu Spirit Clube!

3T teda divadelno – improvizačná skupina troch hercov, ktorí si užívajú adrenalín na javisku tvoria Juraj „Šoko“ Tabaček, Lukáš „Pucho“ Puchovský a Stano „Stanley“ Staško.  

Zvláštnosťou tohto vystúpenia je, že je interaktívne a vzniká priamo na javisku na podnet divákov. Viac informácii nám dodal Šoko: “Improvizácii sa venujeme ako výslednému divadelnému tvaru a vždy v komunikácii s divákom. Predstavenia sa tak stávajú interaktívnymi, kde divák určí smerovanie deja, alebo ho v procese pozmení. Predstavenie je v značnej miere situačné. Znamená to, že humor ktorý sa snažíme produkovať vzniká priamo na javisku. Často ním prekvapujeme aj seba samých. Pri každom predstavení vytvárame novú a nepredvídateľnú divadelnú hru, čo v praxi znamená, že vytvárame dej, postavy, prostredie… priamo pred divákmi na tému, ktorú si zvolia oni. Každú tému sa snažíme naplniť humorom a zmysluplne uzavrieť. Každé predstavenie je spoločné dobrodružstvo hercov a divákov, cesta do krajiny fantázie a temných zákutí ľudskej predstavivosti. Neplatia tu žiadne obmedzenia, spracúvame vlastné skúsenosti i spontánne podnety do autentického príbehu. Divadelná improvizácia je umelecký tvar natoľko citlivý, že do hry vstupujú i nálady a pocity divákov, a predstavenie sa tak stáva naozaj spoločným dielom. Je premiérou a derniérou zároveň, ide teda o neopakovateľný zážitok z tvorivého procesu a vzniku predstavenia priamo pred vašimi očami.”

Predstavenie trvá cca 90 minút a skladá sa z viacerých skatchov (zvyčajne z troch), na ktoré sa účinkujúci pripravujú cca 3 min.

3T – večer divadelnej improvizácie
16. 01. Nu Spirit Club
Start: 21:00
Support: Dj Lion Dee
Entry: 7 € (sála), 3 € (bar)
Predpredaj: https://www.ticketportal.sk/cms_detail.aspx?id=8456
FB event: https://www.facebook.com/events/443740495680844/

Zdroj: Nu Spirit