3T – Divadelné improvizačné trio: Už dnes večer v Nu Spirit clube!

Máte radi spontánny humor v štýle televíznej Partičky? Chceli by ste si podobne kreatívnu improvizáciu vychutnať naživo na divadelnom pódiu? Tri tvorivé tvory alias 3T to je trojica majstrov improvizačného divadla zo Žiliny, ktorí si užívajú adrenalín na javisku. Tvoria ju Juraj „Šoko“ Tabaček, Lukáš „Pucho“ Puchovský a Stano Staško.

Každé ich predstavenie je iné a všetky sú vtipné. Divák si určí smerovanie deja, alebo ho v procese pozmení. Improvizácia 3T je v značnej miere situačná. Improvizácii sa venujú ako výslednému divadelnému tvaru a vždy v komunikácii s divákom. Predstavenia sa tak stávajú interaktívnymi, kde divák určí smerovanie deja, alebo ho v procese pozmení. 3T improvizácia je v značnej miere situačná. Znamená to, že humor ktorý produkujú vzniká priamo na javisku. Často ním prekvapujú aj seba samých. Pri každom predstavení vytvárame novú a nepredvídateľnú divadelnú hru, čo v praxi znamená, že vytvárajú dej, postavy, prostredie… priamo pred divákmi na tému, ktorú si zvolia oni.

Predstavenie trvá cca 90 min a skladá sa z viacerých skatchov. Každé predstavenie je spoločné dobrodružstvo hercov a divákov, cesta do krajiny fantázie a temných zákutí ľudskej predstavivosti. Neplatia tu žiadne obmedzenia, spracúvame vlastné skúsenosti i spontánne podnety do autentického príbehu. Je premiérou a derniérou zároveň, ide teda o neopakovateľný zážitok z tvorivého procesu a vzniku predstavenia priamo pred vašimi očami.

vstup: 5/7 brána: 20.00, start predstavenia 21.00
predpredaj: Ticketportal
divadelná improvizácia, situačná komédi

3T

Zdroj: Nu Spirit
Pubikoval: Redakcia GREGI.NET