3. ročník Full Moon Carnivalu je tu!

Letos jsme si pro Vás připravili takové muzikantsko-technické lahùdky. Klub Barrák /ex Tančírna/ je zcela zrekonstruovaný, tak se nechte příjemnì překvapit. Na koho se mùžete tìšit?

The Truth Is Out There – Stìžoval ji nìkdo, že je CRASHPOINT vymìklý, už není tak dravý a agresivní ? Ze začátku to byly jen zkoušky ve zkušebnì členù CRASHPOINT a PIPI-DUPU který však přerostl v regulérní kapelu.

Vezmìte to nejlepší s obou kapel přidejte trochu víc tvrdosti a techniky a máte dokonale vražedný mix ! THE TRUTH IS OUT THERE. Nenechte si ujít první oficiální koncert na domácí pùdì!!!

LiveeviL – Už to budou 2 roky, co se křtilo řadovì druhé CD ostravsko-hranických pekelníkù. Co se zmìnilo? Kapela odehrála nespočet koncertù a festivalù a momentálnì tvoří další materiál, z kterého vám zahrají nìco na ukázku. Klip z nejhranìjší skladby MONSTER WORLD byl nominován na klip desetiletí, tak držme palce! Přijďte je podpořit J

Smashed Face – Vražedná kombinace brutálního death metalu a deathcoru nenechá nikoho chladným! Ještì to není ani rok co vyšla třetí řadovka „Misanthropocentric“ a vy se v Ostravì konečnì mùžete tìšit na to, jak vám nejen tyhle songy vytřesou mozek z palice!

Ill Crow – Svou fùzí moderního avšak melodického extrémního metalu brázdí Havířovská formace ILL CROW již nìjakou řádku let.Energická koncertní show zaujme příznivce kapel jako jsou AMORPHIS či DIMMU BORGIR. Svùj live set navíc obohatili novými skladbami z nadcházejícího debutového CD kterého se fanoušci již brzy dočkají.

PROGRAM:
19:30 – 20:00 Ill Crow
20:00 – 21:00 Smashed Face
21:00 – 22:00 The Truth Is Out There
22:00 – 22:20 TOMBOLA
22:20 – 23:30 LiveeviL

TOMBOLA
1. místo – 2 lístky na 20 let Malignant Tumour – Pekelnì nevídaná show
2. místo – 2 lístky na jakoukoliv akci od Crystal Productions
3. místo – Jedinečný, originální a jedním kusem vyrobený památeční krygl na tuto akci!
Cena jednoho lístku do tomboly je 10Kč

FULL MOON CARNIVAL
22.10.2011
BARRÁK music club
Havlíčkovo Nábřeží 28
702 00 Ostrava
GPS: 49.83625N, 18.29627E
Vstupné: 150 Kč

Full Moon carnival

Zdroj: Crystal Team
Publikoval: Redakcia GREGI.NET