1x nový singel, 2x Zlatý slávik, 3× vypredaný Eden. Marek Ztracený získal dve ocenenia v ankete Český slávik a predstavil svoju novú pieseň „Pomalu“

Marek Ztracený na sobotňajšom slávnostnom odovzdávaní cien Český slávik, v jubilejnom 60. ročníku tejto populárnej ankety, získal až dve ocenenia. V kategórii spevákov sa stal Slávikom roka 2022 a obhájil tak prvenstvo z vlaňajšieho roka. Okrem toho si odniesol tiež sošku v kategórii Najobľúbenejšia pieseň roka so skladbou „Originál“. Aktuálne najpočúvanejší a najpopulárnejší český spevák počas galavečera zároveň so svojou kapelou v exkluzívnej premiére naživo zahral svoju novú pieseň „Pomalu“.

„Pomalu“

Po autorskej stránke je pod novou emotívnou baladou „Pomalu“ opäť kompletne podpísaný Marek Ztracený – sympatický spevák a hudobník, ktorý v priebehu posledných rokov doslova ovládol české hudobné nebo. Singlová novinka „Pomalu“ poteší najmä tých Marekových fanúšikov, ktorí obzvlášť oceňujú jeho intímnejšiu a hĺbavejšiu polohu.

Vzápätí po sobotňajšej exkluzívnej premiére skladby na Slávikovi nasledovala v nedeľu večer i premiéra videoklipu k tomuto singlu. Vo veľkolepej filmovej produkcii FILMZLICINCOMPANY sa v klipe odohráva dojímavý príbeh, v ktorom sa v  hlavných úlohách predstavujú herci Klára Issová a Radomír Švec a nechýba ani Marek Ztracený.  Silná pieseň s dojímavým klipom je podľa jeho slov možno tým najlepším, čo doposiaľ napísal. Mám k tejto skladbe silný vzťah a som napätý, či poslucháči budú zdieľať moje nadšenie,”hovorí Marek Ztracený.

3× vypredaný štadión Eden

Prvé dva ohlásené koncerty Mareka Ztraceného v pražskom Edene sa vypredali do posledného miesta za pár hodín. Predajné systémy kolabovali pod náporom, rovnako ako sociálne siete interpreta, kde sa Marekovi priaznivci dožadovali ďalších vstupeniek. Záujem a nápor na speváka bol tak veľký, že si fanúšikovia nakoniec sami vyžiadali aj tretí koncert. Marek ich želanie vypočul. 90 000 fanúšikov a trikrát za sebou naplnený jeden z najväčších českých futbalových štadiónov – takú situáciu český hudobný priemysel ešte nezažil. Marek Ztracený tak veľkolepo uzatvára rok 2022 a pripravuje sa na doterajší vrchol svojej kariéry v júni budúceho roka.

Multilink Pomalu: https://marekztraceny.lnk.to/Pomalu
Viac informácií na www.marekztraceny.cz

Zdroj: TS