14 Years of JZD promotion: Posledné informácie pre narodeninovou párty!

Již tuto sobotu se otevřou brány KD Klobučan ve Valašských Kloboukách, aby přivítaly všechny příznivce elektronické hudby a fanoušky JZD promotion na akci 14 Years of JZD promotion. I když se jedná o pátou narozeninovou párty v tomto prostoru, připomeňme si pár důležitých informací před akcí samotnou.

Vstup

Brány KD Klobučan budou otevřeny od 19:00 hodin. Celá sláva bude ukončena po 4té hodině ranní. Prodej vstupenek bude pouze na místě za narozeninové vstupné 150,- Kč, po 22:00 cena mírně naroste na 190,- Kč. U vstupu lze platit i eurem. Takže neváhejte přijít co nejdříve, ať si to můžete pořádně všichni dohromady užít. Den, kdy se budou po roce otřásat Valašské Klobouky opět v základech!

Upozornění

Jako na každé akci tak i zde je přísný zákaz donášení vlastních nápojů, drog, zbraní a jiných nebezpečných předmětů. Vše bude kontrolovat profesionální ochranka na místě u vstupu a po celou dobu konání akce ve všech prostorách KD Klobučanu. Dále je přísný zákaz kouření v hlavním sále – respektujme nekuřáky. Pro kouření bude vyhrazeno místo ve Vestibulu KD a přilehlých prostorách.

Co se bude pít?

Připravili jsme pro Vás opravdu bohatý nápojový lístek. K dispozici budou celkem 3 bary. Po úspěchu v loňském roce bude opět k dispozici stánek s čepovaným pivem za 25,- Kč. Drinkem večera bude dvojitá vodka se Semtexem za super cenu. Pro opravdové labužníky bude připravena pravá valašská trnková slivovice. Na nealko baru bude připraven velký výběr nápojů, to vše za opravdu lidové ceny. Letos myslíme i na prázdné žaludky a připravujeme párky v rohlíku J

Šatna

Pro všechny návštěvníky bude připravena šatna za poplatek 10,-Kč, kde si můžete uložit veškeré věci.  Nacházet se bude přímo naproti hlavního vstupu.

Výherci a akreditace

Pro výherce soutěží a akreditace bude platit úplně stejný vstup jako pro ostatní návštěvníky. Výhry, akreditace, volné vstupy, fotopasy je možné vyzvednout u vstupu do KD Klobučan oproti předložení občanského průkazu. Uzávěrka akreditací je ve čtvrtek 14. 2. 2013. Akreditace, ve kterých bude uvedeno jméno, příjmení, důvod a médium zasílejte na email: info@jzdpromotion.cz

Speciality

Do uší se Vám pohrne silný a kvalitní zvuk z dílny Partysound, kteří se nám postarají i o laser show. Vizuální stránku akce si vezme na starost VJ Woneb, který se již prezentoval třeba na Masaru v Bojkovicích.  Ani letos nebude chybět taneční stupínek uprostřed parketu pro ty největší odvážlivce.

Doprava

V současné době, jsou veškeré příjezdové silnice do Valašských Klobouk dobře udržované a sjízdné.

Mapa

https://maps.google.cz/maps?ie=UTF8&cid=8919986156748091022&q=KD+Klobu%C4%8Dan&iwloc=A&gl=CZ&hl=cs

Line up:

19:00 X- Basse vs PapiOil vs Juris
21:00 Vitecone live!
21:45 Lucasch
22:30 Jerry
23.30 Space djz
01.00 Christian Wünch
02:30 Kaisersoze
03:30 Martini vs Siki
04:30 END

https://www.facebook.com/events/161869737288156/

Zdroj: JZD promotion