13 Years of JZD promotion – Return of Legends: Posledné info!

Již tento pátek se otevřou brány KD Klobučan ve Valašských Kloboukách, aby přivítaly všechny příznivce elektronické hudby a fanoušky JZD promotion na akci 13 Years of jzd promotion. Jelikož se jedná o poslední narozeninovou party na tomto místì a s tímto konceptem, podívejme se radši na pár dùležitých informací před akcí samotnou.

Vstup – Brány KD Klobučan budou otevřeny od 20 hodin. Celá sláva bude ukončena odbitím 4té hodiny ranní. Prodej vstupenek bude pouze na místì za narozeninové vstupné 100,- Kč, po 22:00 cena mírnì naroste na 130 Kč. Takže neváhejte přijít co nejdříve, ať si to mùžete pořádnì všichni dohromady užít. Den, kdy se budou po roce otřásat Valašské Klobouky opìt v základech!

Upozornìní – Jako na každé akci tak i zde je přísný zákaz donášení vlastních nápojù, drog, zbraní a jiných nebezpečných předmìtù. Vše bude kontrolovat profesionální ochranka na místì u vstupu a po celou dobu konání akce ve všech prostorách KD Klobučanu. Dále je přísný zákaz kouření v hlavním sále – respektujme nekuřáky. Pro kouření bude vyhrazeno místo ve Vestibulu KD a přilehlých prostorách.

Co se bude pít? – Připravili jsme pro Vás opravdu bohatý nápojový lístek. K dispozici budou celkem 4 bary. Po úspìchu v loňském roce bude opìt k dispozici stánek s čepovaným pivem za 25,- Kč. Chybìt nebude ani Red bull bar, kde bude pro tento večer v nabídce party drink večera Red Bull s vodkou. Pro opravdové labužníky bude připravena pravá valašská trnková slivovice. Na nealko baru bude připraven velký výbìr nápojù, to vše za opravdu lidové ceny.

Šatna – Pro všechny návštìvníky bude připravena šatna za poplatek 10,-Kč, kde si mùžete uložit veškeré vìci. Nacházet se bude přímo naproti hlavního vstupu.

Výherci a akreditace – Pro výherce soutìží a akreditace bude platit úplnì stejný vstup jako pro ostatní návštìvníky. Výhry, akreditace, volné vstupy, fotopasy je možné vyzvednout u vstupu do KD Klobučan oproti předložení občanského prùkazu. Uzávìrka akreditací je ve středu 15. 2. 2011.


Speciality – Do uší se Vám pohrne silný a kvalitní zvuk z dílny AC Akustika, kteří se nám postarají i o svìtelnou stránku akce. Pro první partypeople budou připraveny dárečky z dílny JZD promotion. Ani letos nebude chybìt taneční stupínek uprostřed parketu pro ty nejvìtší odvážlivce. Projekci bude mít na starost přední VJka z pražské Roxy Tha Sun.

Doprava – V současné dobì, jsou veškeré příjezdové silnice do Valašských Klobouk dobře udržované a sjízdné.

Line up:
20:00 X- Basse
20:45 Ian Fuzzy
21.30 Lucasch + Kita
22.30 Pako Djs
23.30 Martini
00.15 Tráva + Loutka
01:45 Toky + Boss
03:15 Rusty Fox + Siki (techno mix)
04:00 END

13 Years of JZD promotion „Return of Legends“
17. 02. 2012 – Valašské Klobouky, KD Klobučan
DJs: Tráva, Loutka, Toky, Boss, Lucasch, Kita, PAKO djs, Ian Fuzzy, Martini, Rusty Fox, X-Basse, Siki
Projekce: VJ Tha_Sun
Vstup: 100/130

JZD

Zdroj: jzd_crew
Publikoval: Redakcia GREGI.NET