13 Years of JZD promotion – Return of Legends!

Už je to rok, co se „kulturák“ ve Valašských Kloboukách otřásal v rytmech elektronické hudby. Ne jinak tomu bude i na začátku roku 2012, kdy se na tomto místì uskuteční již třináctá oslava narozenin 13 Years of JZD promotion – Return of Legends. Jak již titul napovídá, bude to velký návrat legend, v tomto případì česko – slovenských legend, které vystřídají zahraniční headlinery z let předchozích.

Když se řekne slovenské techno, kdo se Vám vybaví jako první? Ano, jsou to nesmrtelní techno pionýři Toky s Bossem, kteří válcují party již pìknou řádku let. Jejich originální produkce je známá až za hranicemi, stejnì tak jako Tokyho povìstné hlášky. I když doba pokročila a nìkteří djs malinko zpomalili, tak to určitì není případ tìchto dvou. Kluci stále mrskají techno od podlahy a ne jinak tomu bude u nás. Kontrastem ke slovenskému technu budou české legendy, v tomto případì housové. Jejich společné ranní sety jsou přímo nezapomenutelné a mohli bychom je zařadit do zlatého fondu české taneční scény. Jejich jména znají jak mladí klubeři, tak možná i mnozí „již“ rodičové. Nemùže to být nikdo jiní než djs, producenti, ikony české scény Tráva a Loutka. Jejich sláva sahá až za naše hranice, proto jsme potìšeni, že dorazí spolu i k nám.

Jak už se stalo malou tradicí, v obsazení nechybí témìř rezident party dj Lucasch, kterému pomùže kolega ze Strobe KITA. A jelikož jsou to narozeniny JZD promotion, na podiu se ukáží i naši djs Martini, Rusty Fox, X-Basse, Siky, Ian Fuzzy a PapiOil ve společném setu s Kotlykem jako PAKO djs. To vše podpoří VJka Tha_Sun z pražské Roxy, jejíž projekce potìší nejedno oko.

Nejlepším dárkem večera však bude narozeninové vstupné 100,- Kč, pokud dorazíte do 22:00. Připočteme-li nezapomenutelnou atmosféru, skvìlé ceny drinkù, ten nejlepší zvuk a svìtla od AC Akustika, tak dostaneme tu nejlepší party široko daleko.


13 Years of JZD promotion „Return of Legends“
17. 02. 2012 – Valašské Klobouky, KD Klobučan
DJs: Tráva, Loutka, Toky, Boss, Lucasch, Kita, PAKO djs, Ian Fuzzy, Martini, Rusty Fox, X-Basse, Siki
Projekce: VJ Tha_Sun
Vstup: 100/130

JZD

Zdroj: jzd_crew
Publikoval: Redakcia GREGI.NET