13. ročník Muzikálového festivalu Jozefa Bednárika: Informácia o zmene miesta konania festivalu.

Vážení priaznivci muzikálovej, filmovej a divadelnej hudby, ako organizátori pristupujeme k Muzikálovému festivalu Jozefa Bednárika s mimoriadnym rešpektom a robíme všetko, čo je v našich silách, aby na nás mohol byť Jožko hrdý. Na jednej strane sa tešíme, že máme možnosť vrátiť festival na miesto, kde vznikol, na druhej strane chápeme, že takáto zmena ani nie mesiac pred festivalom môže priniesť obavy pre tých, ktorí si už vstupenky zakúpili.

Nikola…

Väčšina programu sa presúva z Kúpeľov Sliač do Kúpeľov Brusno. Vstupenky, ktoré boli zakúpené do Kúpeľov Sliač ostávajú v platnosti. V prípade, že Vám zmena miesta konania nevyhovuje, je možné vrátenie vstupného. Všetky informácie nájdu ctení diváci na stránke, kde vstupenky kupovali – ticketmedia.sk

Vzhľadom na pretrvávajúce dozvuky koronakrízy sme sa rovnako tak rozhodli posunúť uvedenie muzikálu CASANOVA až na ročník 2021. Nahradíme ho sobotným muzikálovým večerom na Brusnianskej terase, ktorý bude obsahovať aj skladby z tohto muzikálu či vystúpenie Zdeňka Bartáka. Nedeľný program festivalu ostáva zachovaný, ale presúvame ho na Terasu Muzikálovej slávy Jozefa Bednárika v Kúpeľoch Brusno. Na tomto mieste vzdáme v sobotu 22. augusta 2020 hold Jozefovi Bednárikovi sedem rokov po jeho odchode do hereckého a režisérskeho neba. 

Nikola…

Radi by sme však vyšli v ústrety aj návštevníkom Kúpeľov Sliač, ktorí sa na podujatie tešili. Do programu festivalu pridávame aj podujatie v piatok 21. augusta 2020, ktorý bude v Spoločenskej dvorane Palace od 19:00 hod..

Kúpele Brusno od 1.6.2020 už nie sú v konkurze a aj z tohto dôvodu sme sa s novými majiteľmi dohodli na návrate festivalu na toto miesto. Zároveň by sme radi tlmočili slová generálnej riaditeľky Kúpeľov Brusno, Ing. Pavlíny Filipi: “Sme radi, že sa festival a duch Jožka Bednárika opäť vráti na Terasu muzikálovej slávy k nám do Brusna.” 

Nikola…

Veríme, že uvedené zmeny prispejú k vynikajúcemu kultúrnemu zážitku.

Tešíme sa na Vás,
Ján Kubiš, organizátor festivalu a jeho kolegovia