10 silných mien ktoré nakopnú v poradí 10. Balaton Sound.

Balaton Sound oslavuje v roku 2016 svoje 10. výročie spolu so špičkovými menami elektronickej a hip hopovej scény. Predaj vstupeniek odštartuje odhalením 10 mien, ktoré vás budú baviť počas 5 dní non stop trvajúcej plážovej party.

Armin Van Buuren, Macklemore & Ryan Lewis, W&W, Oliver Heldens a mnohí ďalší, ktorých budú mať fanúšikova možnosť stretnúť počas nadchádzajúceho festivalu v Zamárdi na jazere Balaton. Najlacnejšie vstupenky budú k dispozícii iba počas 72 hodín so začiatkom predaja 8. Decembra od 14.00.

Line up Balaton Soundu sa vždy sústredí na rozmanitosť medzi elektronickou hudbou a hip hopovou scénou. Prvé oznámené mená (v abecednom poradí): A$ap Ferg, Armin van Buuren, Fritz Kalkbrenner, Hernan Cattaneo, Lost Frequencies, Macklemore & Ryan Lewis, W&W, Oliver Heldens, Paul van Dyk a Robin Schulz. Mnohých ďalších môžete očakávať počas už nadchádzajúcich mesiacov!

Vstupenky

Najlacnejšie vstupenky budú k dispozícii počas 72 hodín so začiatkom predaja od 14. hodiny 8. decembra do 14. hodiny 11. decembra. Navštevníci nadchádzajúceho ročníka budú mať k dispozícii dva druhy permanentiek. Vstupenka na 5 dní vrátane dodatočného dňa 0 od stredy 6. Júla, počas ktorého sa predbežne predstavia Macklemore & Ryan Lewis a Oliver Heldens, čo vám zabezpečí 5 bláznivých dní na plážovej párty v Zamárdi. K dispozícii tiež budú 4 dňové vstupenky, platné pre regulérne festivalové dni medzi 7. a 10. júlom, kedy sa predstavia Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, Robin Schultz a mnohí ďalší. V predaji budú tiež denné vstupenky na deň 0 a jednotlivo na každý deň festivalu. Pre tých, ktorí hľadajú extra služby, budú k dispozícii VIP vstupenky a VIP denné vstupenky, ktoré vám umožňia vstup cez VIP bránu do VIP areálu s dispozíciou vyvýšeného podia, ktoré je umiestnené priamo oproti hlavného stagu.

Ubytovanie a preprava

Zamárdi je útulné mesto nacházajúce sa na brehu jazera Balaton, ktoré je najväčším jazerom v strednej Európe. Nachádza sa len hodinu od Budapešti. K dispozícii vám budú prepravné autobusy, ktoré vás prepravia priamo na festival. Balaton Sound je jediným elektronickým hudobným festivalom nachádzajúcim sa priamo pri jazere, na ktorom je k dispozícii pre všetkých fanúšikov letných hudobných nocí takmer 2 km pláže. K dispozícii sú vám aj všetky druhy ubytovania vrátane kempingu, ktorý sa nachádza 10 minút chôdze od festival, alebo si môžete vybrať Beach Kemping priamo v areály festivalu. V Beach Kempingu sú k dispozícii na predaj rôzne ubytovancie balíky, ktoré poskytujú dostatočný comfort na vychutnanie si oddychu a party 24/7.

 Oživ si Balaton Sound 2015

PREDAJ VSTUPENIEK

VSTUPENKY NA BALATON SOUND 2016 SI MÔŽETE ZAKÚPIŤ VÝHRADNE CEZ WEB SHOP www.balatonsound.sk TIETO NEBUDÚ K DISPOZÍCII U ŽIADNEHO INÉHO PREDAJCU NA SLOVENSKU!

2016_BS_allnames4B (3)

Zdroj: Balaton Sound