10 koncertov za mesiac – v Bratislave chcú ľuďom vynahradiť zrušené festivaly.

V priestoroch letného parku výstaviska Incheba práve postavili športovo-kultúrny areál InPark, v ktorom sa počas leta uskutočnia veľké open-air koncerty do 1 000 ľudí. Túto stredu 1. júla 2020 hudobnú sezónu zaháji punková legenda Konflikt, tešiť sa môžete aj na Kandráčovcov, Richarda Müllera, Korben Dallas či hip hopovú duo Nerieš.

InPark – Summer in Peace sa nachádza 5 minút pešo od Auparku, v blízkosti Mosta SNP. Program InParku má výnimočne široký záber, v priebehu leta sa totiž snaží vynahradiť zrušené kultúrne podujatia naozaj pre každého:

Program:

Streda 1. júla o 18:00 – 22:00 KONFLIKT, VISION DAYS (CZ), Parketový lev, Ramones Bratislava
Nedeľa 5. júla PRÁZDNINY S JOJKOM – PACI PAC, ZAHRAJKO a ďalší
Štvrtok 9. júla o NERIEŠ, STRAPO, BITMAN, FEJBS
Piatok 10. júla o 19:00 KORBEN DALLAS, CHIKI LIKI TU-A
Nedeľa 19. júla o 19:00 KANDRÁČOVCI, FILIP JÁNOŠÍK & HOTOVÍ UMELCI
Streda 22. júla o 18:00 BIJOUTERRIER, ZOČI VOČI, NO CONTROL, FOUR FACES
Nedeľa 29. júla RICHARD MULLER
Streda 29. júla o 20:00 RICHARD RIKKON, FELIX SLOVÁČEK a PEPA VOJTEK (KABÁT)
Piatok 31. júla MIRO JAROŠ
Sobota 8. augusta o 18:00 SMOLA a HRUŠKY, HEĽENINE OČI
Sobota 22. augusta o 19:00 VIDIEK, BOBAN MARKOVIČ

Vhodné aj pre rodiny s deťmi a športovcov

V InParku sa budú konať aj športové akcie a podujatia pre rodiny s deťmi. Už túto nedeľu 5. Júla 2020 vaše deti pobaví obľúbená dvojica Paci Pac, Zahrajko zo Spievankova a ďalší. 31. júla svojich malých fanúšikov navštívi aj Miro Jaroš.

Jesť a piť budete to isté, čo prezidentka Zuzana Čapútová

Súčasťou všetkých podujatí bude kvalitné jedlo a pitie, o ktoré sa postará BeCool Catering s bohatými skúsenosťami napríklad aj z prezidentského paláca. Jedlá pripravené ich kuchármi sa budú meniť podľa typu akcie a vždy ochutnáte niečo nové. Partnerom podujatia je Plzeňský Prazdroj, ktorý zabezpečí dostatok kvalitného vychladeného piva na každú akciu.

Slávnostné otvorenie areálu sa uskutoční už túto stredu 1. júla. “Otvárame netradične PUNK-om, lebo celá táto doba nám príde strašne punková a práca v kultúre, a športe je dnes veľkým punkom. Zabaví vás preto 30-ročná punková legenda KONFLIKT, ktorá si zavolala známych českých ska-punkových bratov VISION DAYS. Program spestria aj vychvaľovaní Ramones Bratislava a bratislavský projekt Parketový Lev…” teší sa Janka Mroščáková, riaditeľka agentúry Stage_On.

Viac informácií nájdete na facebookovej stránke InPark / Summer In Peace.

Zdroj: TS