HOOFBEATS Special Indoor Edition

Chalani z Hoofbeats Slovakia nelenia ani počas letných prázdnin a v spolupráci s Base Music Clubom vám prinášajú jedinečnú indoorovú letnú párty.Takže sa nemusíte obávať vrtochov počasia, ktoré na nás v podzemí nemá dosah.

To že o zábavu bude postarané vám môžu napovedať mená hlavných headlinerov, ktorých u nás v Martine isto každý dôverne pozná. CENCO & DYKMAN /PD/, chalani z Prievidze, prídu po dlhšom čase k nám do Martina prezentovať svoju momentálnu selekciu, ktorá pravidelne roztancováva návštevníkov ich domovského Element Music Clubu v PD..;) O tom že to bude isto stáť za to, vás snáď presviedčať nemusíme.

Ako druhý headliner sa martinskému publiku predstaví dobre známy dj a producent PHOE /PU/, ktorého si aj tí najstarší drumeri môžu pamatäť ako rezidenta, dnes už legendami opradených nocí Bukkake, ktoré mali svoje sídlo v starom, známom Elefante…;)
Line-up doplnia domáci zastupcovia Hoofbeats Slovakia crew, ADRUM, KNIGHT a RAMIREZ.

To že chceme aby sa prišiel zabaviť naozaj každý a tým troška dopomôcť k oživeniu drum and bassovej kultúry v našom meste, sa odzrkadlilo aj na vstupnom, ktoré bude,vôbec prvý krát v Martine, nastavené tak že do 23:00 sa do klubu dostanete úúúplne ZADARMO! No a po 23:00, zaplatíte biedne 2 euromince.

Čakajú na vás aj špeciálne akcie na drinky,ktoré v rámci spolupráce poskytol Base Music Club – …základňa dobrej hudby…v Martine.

Line-up:
CENCO & DYKMAN (Bass,Codered.sk) /PD/
PHOE (Bukkake,Hydrogen recs.) /PU/
Adrum (BMC,Hoofbeats) /MT/
Knight (Hoofbeats) /MT/
Ramirez (Hoofbeats) /MT/

Vstup:
do 23:00 ….FREE!!!
po 23:00 …2 euro

Fb Event: https://www.facebook.com/events/672929999387177/
www.hoofbeats.sk
www.codered.sk
www.live4p.com

TAXI : 0907 077 077

Zdroj: HOOFBEATS