Kompletný line up k Above & Beyond ‚Group Therapy Prague‘ v SaSaZu!

V sobotu 15. září navštíví Prahu Above & Beyond s jejich show ‚Group Therapy‘. V SaSaZu bude postavena standardní produkce „Group Therapy“ show, jakou můžete vídat na jejich světovém turné. Kromě Above & Beyond se můžete těšit na další skvělé umělce, kteří vás provedou celou nocí.

OLIVER SMITH – V Mixmagu jej popisují jako “to nejlepší co se mohlo stát tranceové hudbě ”, DJ a producent ze Spojeného království, který je považován za jednoho z největších talentů z labelu Anjunabeats. Velmi úspěšný DJ a producent vydal nespočet úspěšných releasů, a vystupuje v největších klubech po světě. Stejně jako v Londýně, i v Praze se Oliver Smith postará o start „Group Therapy“ show.

Mr. PIT – Rodina a přátelé ho znají jako Adriana Ivana, ale pod pseudonymem Mr. Pit za posledních 5 let vypouští do světa tanečních parketů jednu taneční pecku za druhou. Mr. Pit, právoplatný člen stáje Coldharbour, který do svých raných jednodušších a uhlazených harmonických melodií postupně přidal ostřejší, kostrbatější prvky jeho hudby, kterou teď bere více od podlahy. Mr. Pit se postaví za djský pult po Above & Beyond.

N-RICO – Vlastním jménem Roman Vyvial, dj N-Rico bude reprezentovat Českou Republiku. Tenhle pražský talentovaný trance DJ je znám díky svým energickým setům plných euforických a upliftových soundů. Dává přednost takovému stylu trance music, ze kterého vyzařuje hodně energie a navozuje skvělou atmosféru. N-Rico stále hledá nové příležitosti předvést, co umí, a my jsme si jisti, že sobota 15. září bude další z nich. N-Rico bude show „Group Therapy“ uzavírat, a pohraje si s posledními zbytky vaší energie.

Vstupenky na „Group Therapy“ show jsou v prodeji exkluzivně v síti www.ticketpro.cz
490 Kč – do 31.8.12
590 Kč – do 15.9.12
690 Kč – 15.9.12
1.990 Kč – VIP all inclusive (vstup na VIP balkon s neomezenou konzumací na barech a šatnou zdarma)

ABOVE & BEYOND ‚GROUP THERAPY‘ PRAGUE
Club Sasazu, 15.9.12
Bubenske Nábřeží 306/13, Praha 7 – Holešovice
Doors open 21:30
Start: 22:00
End: 06:00
ABOVE & BEYOND (Anjunabeats)
OLIVER SMITH (Anjunabeats)
MR. PIT (Coldharbour)
N-RICO

Zdroj: UNITED MUSIC EVENTS