Čo vás čaká v Nu Spirit clube a bare v Júny?

Koniec mája všetkým, čo sa zaujímajú o čiernu hudbu, priniesol dve veľmi smutné správy. Kráľovná disca Donna Summer, ani Adam „MCA“ Yaunch z legendárnych Beastie Boys, už nie sú medzi nami. Ich prínos pre hudbu je nevýčisliteľný, bez I Feel Love alebo Sabotage by tu nebol asi ani náš klub.

Naštastie sú tu noví mladí hudobníci, ktorí dokazujú, že aj v čase, keď vymierajú legendy, vie vo svete vzniknúť nová kvalitná hudba. Jeden z nich, Theophilus London, dokonale spája drsný rappový svet Beastie Boys s trblietavou armosférou disco gule a flitrovaných šiat, ktorá bola pre Donnu Summer charakteristická.

Pridajte k tomu trochu 80s a celé to okoreňte aktuálnym elektronickým post-dubstepovým zvukom. A ja sa veľmi teším, že sa nám túto vychádzajúcu hviezdu urban music podarilo v júni dostať do malého klubu na malé Slovensko. Mám také tušenie, že o rok už bude vypredávať veľké haly, podobne ako pred ešte dvoma rokmi neznámy Aloe Blacc. Pamiatku MCA si pripomenieme na špeciálnej Sabotage party druhú júnovú sobotu s DJmi Kokim a Davidom Zo Senca. Prvá Groovy Saturday v bare na Medenej s DJmi Codem a Phonoticom bude zasa venované spomienke na disco kráľovnú.

Aj v júni je náš program nabitý akciami, ktoré nenájdete nikde inde. Môžete sa napríklad tešiť na ďalšie pokračovanie našej fashion show alebonávrat Pundingu Pani Elvisovej na naše koncertné pódium. Hostitelia našich pravidelných víkendových tanečných akcií sa posledný mesiac pred prázdninami na headlineroch pekne vybláznili. Na dubstepovom Moov bude Darkhouse Family, na housový mie príde Fred Everything a Disco 3001 bude hostiť Raphaela Sebbaga z japonskej nu jazzovej legendy United Future Organization.

Aj na tieto veľké mená bude platiť naša víkendová akcia s voľnými vstupmi do desiatej večer a polovičnými cenami ešte o hodinu dlhšie. Navyše, aj bar na Medenej bude odteraz mať Happy hour každý deň až do desiatej.

Okrem toho by sme vás v júni chceli na vybraných akciách potešiť malým tapasom od rôznych cool dodávateľov. V predstihu sa o všetkom dozviete, keď olajkujete našu Nu Spirit Club stránku na Facebooku.

PDF – PROGRAM NA JÚN

nuspirit

Napísal: Rado Tomek aka Dj Kinet
Zdroj: Nu Spirit
Publikoval: Redakcia GREGI.NET