KRUCIPÜSK POKŘTÍ V LUCERNA MUSIC BARU 3LP A LIVE VIDEO Z VÝROČNÍHO KONCERTU V KARLÍNĚ

Krucipüsk vyráží po velmi příjemném létě plném festivalů na podzimní tour 30+2 ROKY V PEKLE, které se zastaví i 7. prosince v Lucerna Music Baru. Pražský koncert bude speciální tím, že zde kapela pokřtí 3LP a live video z výročního koncertu ve Foru Karlín. Diváci se v Lucerně mohou těšit na své oblíbené songy, ale také na písně, které již léta živě nezazněly a to celé, jinak to ani nelze definovat, v krucipüsčím hávu. Vstupenky za 490 Kč pořídíte na musicbar.cz a goout.cz. Na místě budou vstupenky za 550 Kč. 

Toto tour management Krucipüsk připravil k vydání audiovizuálního záznamu a vydání limitované edice 999 (číslovaných) ks 3xLP ze slavnostního koncertu 30+2 ROKY V PEKLE, který proběhl po třech přeložených termínech dne 1. 4. 2022 v pražském Foru Karlín. Oba nosiče vychází u vydavatelství Krucipüsk opět v magické datum 1. 11. 2022 a fanoušci si je budou moci pořídit osobně na koncertech i e-shopu po dobu celého tour. Je se tedy na co těšit.

Co dodat závěrem? Na 1. 11. 2023 dále připravujeme vydání 13. placky Krucipüsk s názvem HOVNOZLE, kterážto opět, co by kapela s vytříbeným vkusem pro rytmiku a harmonii, nenechá jeden úd v klidu.

Krucipüsk
7. 12. 2022, doors 20:00
Lucerna Music Bar, Praha
www.musicbar.cz
Vstupenky v předprodeji za 490 Kč na musicbar.cz a goout.cz. Vstupné na místě 550 Kč.
Vstupenky online: https://musicbar.cz/cs/program/krucipusk-5/

Zdroj: TS