Do Rakúska pricestuje trojnásobný víťaz Grammy Skrillex!

GRAZ / SCHWARZLSEE – Úspešný Američan Skrillex bude jednou z najväčších hviezd júlového Urban Art Forms festivalu. Spolu s cenami ovenčeným umelcom vystúpia pri Grazi aj Justice, Paul Kalkbrenner, Deichkind, Richie Hawtin, Pendulum, Noisia, Chase & Status a mnoho ďalších!

Najväčší festival elektronickej a tanečnej hudby v Rakúsku otvorí svoje brány počas víkendu 5. – 7. júla 2012 v areáli Schwarzlsee Unterpremstätten pri meste Graz. Trojnásobný držiteľ Grammy, 24-ročný americký muzikant, producent a DJ Skrillex (vlastným menom Sonny John Moore) sa v krajine pod Alpami predstaví v úlohe jedného z headlinerov. Na rovnakom mieste – v areáli Schwarzlsee neďaleko mesta Graz – už v minulosti vystúpili aj hviezdy ako Shakira, Sting, Roxette či Joe Cocker.

Urban Art Forms je najväčší festival tanečnej a elektronickej hudby nielen v Rakúsku, ale aj v širokom okolí. Popri Skrillexovi na pódiách zahrá aj francúzske duo Justice, hviezdny nemecký DJ Paul Kalkbrenner či bláznivá partička Deichkind miešajúca trip-hop a drum’n’bass s vtipnými textami.

Skrillex

Ôsmy ročník podujatia tiež ozdobia umelci ako  Richie Hawtin, Pendulum, Noisia, Chase & Status, Moonbootica, Turntablerocker, Oliver Koletzki, Roni Size, Zedd a mnoho ďalších. Chýbať nebudú ani zástupcovia rešpektovanej značky Hospitality: Camo & Krooked, High Contrast fear. Jessy Allen & Dynamite MC, Netsky či Loadstar. Organizátori festivalu zverejnujú mená účinkujúcich postupne v balíkoch. Dodnes ohlásili dve tretiny z celého programu.

Areál Schwarzlsee sa nachádza neďaleko diaľnice pri meste Graz. Z Bratislavy trvá cesta autom zhruba dve a pol hodiny. Vstupenky na Urban Art Forms festival sa na Slovensku predávajú exkluzívne v sieti Eventim a na www.eventim.sk. V ponuke sú klasické permanentky, ale aj VIP lístky. V cene vstupného je zarátané parkovisko, camp, sociálne zariadenia a kompletné služby priamo na mieste.

Vstupenky
https://www.urbanartforms.at

UAF

Zdroj: SKALAR ENTERTAINMENT GmbH
Publikoval: Redakcia GREGI.NET