DVD z Hip Hop Kempu 2011 je kenčne tu!

Pojďte si připomenout hiphopovou událost sezóny 2011! Právì teď vychází DVD mapující energický koktejl desátých narozenin Hip Hop Kempu. Za 180 korun si mùžete připomenout to nejlepší, co se událo na stagích i za nimi.

DVD HHK

DVD obsahuje kromì traileru taky originální dokument z celého festivalu – od zábìrù z Festivalparku až po neortodoxní rozhovory s účinkujícími, za kterými stojí C.Monts. Dozvíte se také zákulisní informace z příprav fenoménu jménem Hip Hop Kemp. Na DVD najdete fotky, ale hlavnì rozhovory s hvìzdami jako Method Man & Redman, Pharaone Monch, M.O.P., DJ Vadim, P.S.H., Prago Union nebo Chobotnica.

HHK

Všichni přidávají krom postřehù z roku 2011 vzpomínky na svoje první ročníky. Užít si mùžete samozřejmì i nejsilnìjší koncertní momenty s neopakovatelnou atmosférou. DVD vychází s českými, anglickými a polskými titulky. Koupíte v obchodech Queens (Praha, Brno, Ostrava), Ikonik, Represent, Growshop a online na queens.cz, represhop.eu a growshop.cz.

HHK

DVD z Hip Hop Kempu 2011 přichází v dobì usilovných příprav na další ročník. Oddaní hiphopeři si už v tuto dobu mohou koupit lístky na srpen 2012. Bìžný vstup stojí momentálnì 1100 Kč, VIP vstup je za 2300 Kč a až do konce ledna si mùžete ve speciální akci koupit limitované balíčky 5 lístkù po 800 Kč.

Zdroj: HHK
Publikoval: Redakcia GREGI.NET