Music:Affair: Posledné info!

Leto sa rozbehlo a s akciami či festivalmi sa roztrhlo vrece. Teploty dosahujú rekordy a to praje všetkým, čo vyhľadávajú práve tieto jedinečné open air akcie. Jedna taká pod holým nebom sa odohrá túto sobotu v obci Horná Ždaňa v okrese Žiar nad Hronom.

Sčítaným clubberom názov Music:Affair hovorí viac než dosť. Pravidelná klubovka sa tentokrát oblečie do letného šatu a predvedie sa v prvej open air edícii. Spolu 11djov sa od obeda predstaví v areáli futbalového ihriska. Medzi informácie, ktoré sme vám dlžní je pre niektorých podstatná, pre iných zase nie, a to informácia časová. Kto kedy vystúpi a v akom poradí? Už od poobedia bude pripravené občerstvenie. Popritom sa stage rozoznie do warm upového režimu. Následne keď sa slnko priblíži k západu a všetci už budú správne naladení sa oficiálny program bude môcť začať.

Otvárací set si veríme že užije hlavný organizátor Lukashenko, určite si zaslúži už v čase 19tej hodiny výbornú atmosféru za to, čo v tejto malej obci pre djov a návštevníkov pripravil. Po ňom sa už predstavia všetci jeho hostia. Prvým bude Považskobystričan Klutch. Stále patriaci medzi nováčikov no od svojich „konkurentov“ sa veľmi rýchlo učí. Presvedčiť o tom mohol hlavne doma. Teraz aj vám tak si to nenechajte ujsť. Po ňom preladíme na zvuk netlabelu melodica. Po sebe sa predstavia práve dji nesúci túto značku. Najprv Cole aka Hyricz známy veľmi kvalitnou selekciou trackov medzi ktoré čoraz častejšie vkladá vlastnú tvorbu. Deň sa bude chýliť ku koncu keď na scénu príde zakladateľ Melodicy Dj Kaizels, ktorého špecifikuje house music s prvkami jazzu. Vo veselom rytme bude pokračovať Andre Tribale. Jeho hlavnou hudobnou charakteristikou je funky. Letná noc sa nám prehupne do druhej polovice a práve vtedy sa za gramce postaví Púchovčan Cimy. Sound v ktorom sa našiel, sa niektorým bude zdať pomalý. Z tech housu okolo 123-125 bpm dokáže dostať silne tanečnú náladu. Energiu budete potrebovať na hlavný bod večera. Silu groovy techna prinesie Grinig!

Po ňom príde Stredoslovák Peril. Ten sa predstaví v exkluzívnom živom sete so špeciálnou vizuáliciou. Pri ňom sa predstaví aj VJ Synd. Silný oldschool charakterizuje skúseného dj-a z Bratislavy menom Da-No. Tomu už budú patriť raňajšie hodiny. Celé to uzavrie Southboy. Ten hrá práve veľmi rád v takýchto časoch. Očakávať môžete spod jeho rúk aj slovenskú produkciu resp. jeho vlastnú. Zaplniť dancefloor aj za vychádzajúceho slnka je neopakovateľný pocit. Dobrá správa znie, že toto všetko môžete zažiť len za 2eurá.

Počasie tomuto všetkému praje a na sobotu je hlásených príjemných 28stupnov bez dažďa.

Takto to vyzerá časovo:
19:00 – 20:00 LUKASHENKO – ZH
20:00 – 21:00 KLUTCH – PU
21:00 – 22:00 COLE a.k.a. HYRICZ – DT
22:00 – 23:00 ANDRE TRIBALE – PN
23:00 – 00:00 KAIZELS – LV
00:00 – 01:00 CIMY – PU
01:00 – 02:00 GRINING – ZA
02:00 – 03:00 PERIL – BB
03:00 – 04:00 DA-NO – NR
04:00 – 06:00 SOUTHBOY – TN

Musicaffair

Zdroj: Music:Affair
Publikoval: Redakcia GREGI.NET