Anglická komédia jedného herca (Stand-Up Comedy) v Bratislave!

Baby Blue Banana s hrdosťou uvádza jedinú stálu bratislavskú scénu komédie jedného herca v angličtine. Pokračujeme v našich mesačných vystúpeniach s tromi zahraničnými hercami, ktorí priletia len aby pre nás vystúpili v našej doteraz najväčšej šou!

Gordon Southern je jeden z najvyhľadávanejších komikov vo Veľkej Británii a na medzinárodnom okruhu a je pre nás potešením, že sme ho získali pre vystúpenie v Bratislave. Pravidelne hrávajúci pred vypredaným hľadiskom v najprestížnejších kluboch vo Veľkej Británii vrátane Comedy Store a Jongleurs, jeho optimistické a energické výkony v spojení s neuveriteľne zábavnou komédiou založenou na pozorovaní života a jeho inteligentnou improvizáciou mu zaistili pozíciu miláčika publika.

Otvorením večera bude ocenená americká komediálna herečka Taylor Glenn. Taylor prvý krát vstúpila na komediálne javisko pred siedmimi rokmi v New Yorku, kde sa rýchlo stalo jasným, že je zrodená pre komédiu jedného herca, ako aj pre improvizačné divadlo so seba podceňujúcim štýlom, ktorý sa ideálne hodí pre európske publikum.

Stand UP

Vystúpi tiež čerstvý, nový talent Red Redmond, nedávny víťaz prestížnej ceny Student Comedian of the Year (Študentský komik roka).

Večer bude uvádzať miestny komik Milan Sedliak, ktorý bude spájať večer nabitý skvelou zábavou.

Televízna, rozhlasová, divadelná hviezda, a najmä hviezda živých vystúpení Gordon Southern si urobil meno ako autor a hviezda rozhlasovej relácie BBC Radio 4 „The Cheese Shop“ a pokračoval v hlavnej úlohe televíznej šou na kanáli Channel 4 „The 11 O’Clock Show“, ktorá odštartovala kariéru takých ako sú Ricky Gervais a Sacha Baron Cohen. Southern si vybudoval reputáciu špičkového herca britskej komédie vystupujúceho naživo a je neustále žiadaný po celej Veľkej Británii a po celom svete.


Čo hovoria kritici o Gordonovi Southernovi:
„Špička po každej stránke“ – Sunday Times
“Zábavný” – Broadway Baby
“Humor ostrý ako britva a nesmierna predstavivosť” – Evening Standard
“Ohromne talentovaný… Veľmi zábavný” – Time Out
“Stojí za to vstupné” – City Life
„To najlepšie z britského humoru… Skvelá šou“ – RipItUp Magazine
“Ohromne sympatický umelec… jedna z najzábavnejších vecí, aké som videl” – The Scotsman

Program otvorí ocenená americká komička a herečka Taylor Glenn. Okrem toho, že je komičkou, Taylor je aj koncesovanou psychoterapeutkou, čo by mnohí mohli považovať za dokonalú kvalifikáciu pre každého profesionálneho komika!

Čo hovoria kritici o Taylor Glenn:
“Ovláda obecenstvo s ľahkosťou a využíva svoj príznačný, seba podceňujúci humor, ktorý poslucháči hltajú” – Buzz Magazine

Ako obvykle na našich komediálnych večeroch môžete očakávať spústu smiechu a zároveň aj zopár prekvapení na našej stálej domovskej scéne v Kafé Scherz. Očakávame, že sa táto šou stane mimoriadne populárnou, takže nezabudnite si včas rezervovať miesta, aby ste predišli sklamaniu. Jednoducho pošlite e-mail na adresu reservations@babybluebanana.com a dajte nám vedieť koľko lístkov potrebujete.

22. júna 2011 o 20.00
Gordon Southern
Taylor Glenn a Red Redmond
Naživo v Kafé Scherz, Partizánska 2, Bratislava 1
Lístky: 10 EUR za osobu

STAND

Zdroj: Organizátor
Publikoval: Redakcia GREGI.NET