Na Andreyu Trianu vás pripravia Nourish My Fame!

4. júna bude v bratislavskom Majestic Music Clube koncertovať Andreya Triana. Predskakovať jej bude mladá slovenská formácia Nourish My Fame.

Slovenská scéna je malá, aj preto bolo hľadanie tej správnej predkapely k nu-soulovej dive, akou je Andreya Triana, náročné. Sme presvedčení, že sa nám to nakoniec podarilo.

V tomto momente je už jasné, že lukratívne miesto na jednom pódiu s veľvyslankyňou impéria Ninja Tune bude patriť mladým ľuďom, ktorým na svojich názoroch na hudbu a spôsob ako ju tvoriť, naozaj záleží.

Andreya Triana

Nourish My Fame sa práve vrátili z festivalu Europavox vo Francúzsku, kde svojím vynoveným koncertným setom reprezentovali slovenskú elektronickú tvorbu proti menám ako Gotan Project či Boys Noize.

Po reprezentatívnej povinnosti v zahraničí ich čaká ďaľšia príjemná úloha doma. Potešiť a pripraviť vás na zážitok, ktorý v sobotu večer ponúkne “Lauryn Hill 21. storočia”, britská speváčka Andreya Triana, pripadlo práve im.

Vstupenky v predpredaji sú k dispozícii na www.tixy.sk len do piatka. Podujatie vám prináša Samé ucho – samé dobré koncerty. Spojte sa s nami na Facebooku alebo nás sledujte na Twitteri.

Zdroj: SU
Publikoval: Redakcia GREGI.NET