Festonda CUP 2015 sa uskutoční už túto stredu v Prahe!

Již ve středu 29. 7. 2015 se na tenisových kurtech TJ Sokol v pražských Vršovicích uskuteční tradiční nohejbalový turnaj česko-slovenských rockových kapel, Festonda CUP 2015.

Start jubilejního jedenáctého ročníku turnaje proběhne v 11 hodin dopoledne, během dne se mezi sebou utkají týmy hudebníků a muzikantů z populárních rockových skupin. Letos se Festonda Cupu zúčastní kapely jako Divokej Bill, Wohnout, Vypsaná Fixa, Tři Sestry, MIG 21, Skyline, UDG, Support Lesbiens, Krucipüsk, Blue Effect, Anna K & Band, Lety Mimo, Devils Autumn, O5& Radeček, Medvěd 009, U-Prag, Kašpárek v rohlíku, Apple Juice, Status Preasent, Hentai Corporation, Klus Band, Fuera Fondo, Gipsy Spirit, Zakázaný ovoce nebo Polemic. Akce se koná tradičně pod hlavičkou produkční agentury Festonda Production a patronem celé akce je Jirka Zemánek z kapely Wohnout.

festonda cup

Na diváky a návštěvníky akce bude kromě nevšedních sportovních zážitků, na kterých se každoročně podílejí hudebníci a kapely nejznámějších československý jmen, připraven také bohatý doprovodný program, exhibice, program pro děti, skvělé drinky a nepřeberné množství občerstvení. Pro kapely a účastníky turnaje jsou již tradičně přichystány věcné ceny v podobě stylového oblečení oblíbených módních značek.

Festonda Cup má bohatou historii, navazuje na Festival na břehu moře, který se konával pravidelně v Chorvatsku v letech 1998 – 2003, později se přesunul k Máchovu jezeru (Festonda Mácháč) a v roce 2007 proběhl poprvé pod záštitou pražského magistrátu na Tenisových kurtech Sparta Praha, uskutečnil se také na TJ Sokol v Magnitogorské ulice v Praze ve Vršovicích nebo poslední léta ve sportovním areálu Kolečko na Křivoklátě. V roce 2014 se turnaj přesunul opět do Prahy, kde už zůstal.

festonda cup 2014

Poražený tým hudebníků musí na místě turnaje spontánně vymyslet a zahrát oslavnou píseň o vítězném týmu turnaje.

Vstupné je tradičně ZDARMA!

Více na oficiálním Facebooku akce: https://www.facebook.com/festonda

Festonda CUP 2015

Zdroj: Over The Top s.r.o.