Summit.27 sa uskutoční 8. novembra.

Jeseň už je v plnom prúde a je najvyšší čas aby sme Vám predstavili účinkujúcich na ďalšie vydanie pravidelnej klubovej noci SUMMIT, tentokrát už s poradovým číslom 27. Tentokrát sa uskutoční 08. novembra 2013 v trnavskom Art Klube. Začíname o 20:00 a koniec akcie je naplánovaný na 04:00.

Ako headlineri večera sa Vám predstaví dvojica Galby a Depha, ktorí spolu fungujú od roku 2011 pod názvom ENEMY OF THE STATE. S drum n bassom sa stretli prvý krát v roku 2007, a inšpiráciu čerpali od interpretov ako Audio, Pendulum, Ed Rush & Optical, Hazzard, Future Prophecies a Bad Company. Ich prvá šanca prezentovať sa prišla v roku 2010 v klube CCX v Nových Zámkoch a odvtedy už boli rezidentmi tohto klubu. Neskôr prišlo hranie na XXL Fest 2010, ktoré ich posunulo zase o kúsok ďalej. Od tej doby hrali v rôznych kluboch po celom Slovensku, ale aj Maďarsku či Česku. V poslednej dobe sa im podarilo vydať niekoľko releasov aj na labeli Dangerous New Age.

Druhým headlinerom je CESTO, ktorý sa s elektronickou hudbou dostal vážnejšie do kontaktu v roku 2006 hlavne s technom a tranceom. Drum n bass prvýkrat počul u kamaráta v telefóne a vtedy si ho táto hudba podmanila natoľko, že sa jej začal naplno venovať. Neskôr si kúpil prvú dj-skú techniku s ktorou začal nahrávať prvé sety a dostal aj príležitosť prvý krát si zahrať pred publikom na akcii Trilogic. Postupom času sa začal venovať aj produkcii, v ktorej sa orientuje najmä na jump-upové zvuky.

Po dlhej dobe sa Vám na pódiu predstaví aj trnavský DJ REDFACE, ktorého môžete poznať z akcíí, ako A je to, Re: mission alebo Make a Peace. Drum n bassu a hraniu sa venuje už niekoľko rokov a za tú dobu si našiel množstvo fanúšikov najmä pre jeho deepovo – atmosferickú selekciu. Čo mu môžu mnohí závidieť, je jeho domáce štúdio, kde sa pohráva aj s produkciou.

EVRO pochádza z Trnavy a tiež je jedným z úspešných producentov, ktorému sa podarilo vydať tracky na známych labeloch. Jeho hranie sa vyznačuje tvrdšou neuro selekciou.

Na pódiu nebude určite chýbať ani jeden z promotérov akcie SUMMIT, BOBO, ktorý začínal s liquid-funkom a ragga-junglom, no momentálne ho to ťahá skôr k tvrdším odnožiam neuro – funku, ktoré znejú takmer ako tekk. Miluje extrémne polámané beaty.

Veríme že sme Vás dostatočne navnadili a 8. novembra sa na Vás tešíme.

summit27_web

Zdroj: SUMMIT CREW