Troy Von Balthazar sa vracia na Slovensko!

Spevák a gitarista kultových Chokebore sa slovenskému publiku prvýkrát predstavil na Pohode 2009. Tento tajomný pesničkár sa po štyroch rokoch vracia, aby svoj aktuálny sólový materiál predstavil 27. septembra v bratislavskej A4ce!

Troy Von Balthazar (US)

…je unikátny exemplár pesničkára. Troy sa narodil na Hawaii a svet ho spoznal ako hlas kultovej kapely Chokebore. Táto učarovala aj samotnému Cobainovi natolko, že ich zobral s Nirvanou na (žial posledné) turné. Ako to však chodí, kapela sa časom rozpadla a Troy sa rozhodol upísať svoj život hudbe naplno, so všetkým čo príde.

tvb1-2012_Sunny_Pudert_300dpi

Cestuje po svete sám so svojou gitarou a hrá piesne z iného sveta. Tento tajomný introvert, zvukový experimentátor, slová starostlivo vyberajúci básnik a podivín so zvláštnym zmyslom pre humor, sa konečne nechal ukecať a príde zahrať svoje citlivé piesne do bratislavskej A4ky. Videť tohto pána hrať naživo je naozaj udalosť, preto neváhajte a príďte

V súčasnosti dlhodobo žije vo Francúzsku, kde má pravdepodobne najsilnejšiu fanbase. Pred rokom vydal svoj tretí sólový album „… is with the demon“ (2012) a aktuálne pracuje na novom materiáli. U nás sa predstaví iba druhýkrát, však susedné Česko navštevuje pravidelnejšie – predskakoval napríklad Melisse Auf Der Maur alebo post-rockerům Mono.

https://www.troyvonbalthazar.net/
https://troyvonbalthazar.bandcamp.com/
https://www.youtube.com/watch?v=PdXdMo3L9lI

Eustace Cranch je Chlapec s gitarou ktorý sa postará o hudobný úvod. Celý koncert sa odohrá v A4 Kafé

Program:
21:00 – Eustace Cranch
21:40 – Troy Von Balthazar
+ hudobná afterparty

Vstup je odporúčaný 10 €, budú sa však akceptovať aj nižšie sumy od 7€ (určite však organizátori nepohrdnú dobrovoľnými príspevkami naviac).

*Miesta sú limitované a je dosť možné že sa neskôr nezmestíte, preto odporúčame prísť skorej alebo si rezervovať na stránke A4ky: https://www.a4.sk/rezervacie-vstupeniek?destination=node%2F3063

Facebook event

tvb-plakat_fb

Zdroj: A4