Praha sa zafarbila do zelena.

Kdo zavítal 16. března do Dlouhé třídy, měl pocit, že se ocitl o pár tisíc kilometrů dál na západ – Praha se totiž i letos zapojila do celosvětových oslav svátku sv. Patrika a Jameson Zone nám dala zažít tu pravou irskou atmosféru.

Jameson whisky tekla proudem, bary a kluby zaplnily tisíce fanoušků skvělé muziky a další a další přicházeli i po půlnoci, aby oslavili svátek svatého Patrika, patrona Irů.

V klubech Roxy, prostoru NoD, 2. patře a Embrace Baru se podařilo vytvořit skvělou atmosféru. Kdo nepřišel v zeleném, nafasoval alespoň irský klobouk a tančilo se až do rána. Velký úspěch letos opět sklidili Tata Bojs, kteří v tomto roce slaví 25 let společného hraní a v Jameson Zone zahráli už  tradičně svůj první jarní koncert. Na své vystoupení se ale také pečlivě připravoval populární DJ Bidlo, který všechny oslavence skvěle naladil do pohody letních dní.

Zelený svátek Svatého Patrika se díky Jameson Zone opět  zapsal do srdcí mnoha lidí, kteří si na něj určitě rádi zavzpomínají a společně s těmi, kteří letos chyběli, už se možná budou těšit na příště!

Zdroj: M-ocean – event management & promotion
Foto: www.PetrKlapper.com